Angelabognar Leathergoods – természetesen a tiéd

MÉRÁVAL AZ ÉLET

Képzeld el a helyzetet, hogy van egy kutyusod, akinek a nevelésébe időt, és temérdek energiát fektettél, ennek köszönhetően pedig szuper tisztelettudó szocializált és szófogadó társaddá vált. Adatik a lehetőség, hogy akár egy kiállítás megnyitóra, egy rendezvényre, vagy szimplán a munkahelyedre magaddal vidd. Felöltözöl csinosan, divatosan, előveszed a legszebb táskád, majd mielőtt kiléptek az ajtón rájössz, hogy a csinos, stílusos bőr nyakörv és hozzáillő bőr póráz a következő lépés ahhoz, hogy mindkettőtök szettje a legjobb, legszebb legyen és még passzoljon is egymáshoz. Na ezt a nyakörvet és pórázt, de még a hozzá illő designer táskát is mi gyártjuk. Szeretettel, a két szép kezünkkel, környezettudatosan, kiváló minőségben Neked és a kutyusodnak.

Hogy mit csinál egy pici yorki a nagyvárosban, ha kijön a jo idő? Felveszi a legszebb kézzel, méretre készült bőr nyakörvét, elviszi a gazdit fagyizni, majd ahogy azt kell, elkéri a tölcsér végét.

A péntek mindig az a nap amikor már reggel héttől a műhelyemben dolgozom. Ma éppen az aktuális megrendelések elkészítése, valamint a nagy méretű nyakörvek készletének feltöltése van soron. Úgyhogy bőrt, ecsetet elő, és már festem is a tavaszi kollekció

Ma a két “kis” kutyám segít a munkában, vagy épp hátráltat… nem is tudom. 🙂 

Attól még, hogy nagytestű a kutyád, nem kell választanod, hogy stílusos, vagy kellően erős nyakörvet vásárolsz-e. Nálunk a kettő kéz a kézben együtt jár. Nyakörveink a bőr rétegek között egy nagy szakítószilárdságú hevedert tartalmaznak, ami megakadályozza a szakadást, a nyúlást, kézzel festett dizájnjaink pedig stílusossá teszik a darabokat.