Angelabognar Leathergoods – természetesen a tiéd

NYEREMÉNYJÁTÉK

🥳🥳🥳 #NYEREMÉNYJÁTÉK 🥳🥳🥳 KÖVESS MINKET!⭐️OSZD MEG AZ EREDETI POSZTOT!⭐️⭐️⭐️NYERJ NYAKÖRVET!⭐️⭐️⭐️ VÁSÁROLJ 10% KEDVEZMÉNNYEL! ⭐️ Méra kisasszony márkánk egyik fő inspirálója a szertelen mudilány második születésnapját ünnepli december 12-én. Ezért idén is szeretnénk ajándékot osztani! A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI FACEBOOKON: 👉Oszd meg az eredeti posztot! --> Máris szereztél 10% kedvezményt* 👉Kövesd az oldalt! A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI INSTAGRAMON: 👉Kövesd az @angelabognar_leathergoods oldalt az Instagramon! 👉Kedveld a posztot! -->Máris szereztél 10% kedvezményt* A megosztók között kisorsolunk két egyedileg tervezett nyakörvet. Egyet a Facebook posztot megosztók között és egyet az Instagram-on kedvelők között. *minden megosztónak jár egyszeri felhasználású 10%-os kedvezmény, melyet bármely termékünk megvásárlásánál felhasználhat. A JÁTÉK DECEMBER 12-én ZÁRUL. A sorsolás eredményét DECEMBER 13-án 18:00-kor esszük közzé!
KÖVESS MINKET!⭐️OSZD MEG AZ EREDETI POSZTOT!⭐️⭐️⭐️NYERJ NYAKÖRVET!⭐️⭐️⭐️ VÁSÁROLJ 10% KEDVEZMÉNNYEL! ⭐️
Méra kisasszony márkánk egyik fő inspirálója a szertelen mudilány második születésnapját ünnepli december 12-én. Ezért idén is szeretnénk ajándékot osztani!
A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI FACEBOOKON:
👉Oszd meg az eredeti posztot! –> Máris szereztél 10% kedvezményt*
👉Kövesd az oldalt!
A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI INSTAGRAMON:
👉Kövesd az @angelabognar_leathergoods oldalt az Instagramon!
👉Kedveld a posztot! –>Máris szereztél 10% kedvezményt*
A megosztók között kisorsolunk két egyedileg tervezett nyakörvet. Egyet a Facebook posztot megosztók között és egyet az Instagram-on kedvelők között.
*minden megosztónak jár egyszeri felhasználású 10%-os kedvezmény, melyet bármely termékünk megvásárlásánál felhasználhat.
A JÁTÉK DECEMBER 12-én ZÁRUL. A sorsolás eredményét DECEMBER 13-án 18:00-kor tesszük közzé!